Sejs Søvej

Hovedentreprise

Nyt arkitekttegnet højkvalitetshus opført på skrånende grund ned til søen.  

Byggeriet indbefattede en indgang med trappeopgang og -nedgang samt gæstetoilet, et paterreniveau og 1. sal.  Paterreniveauet indeholdt en dobbelt garage, vaskerum, loungeområde/aktivitetsområde, biograf, værelser, toilet og teknikrum. 1. sal havde opholdsafdeling og en forældreafdeling. Opholdsafdelingen med trappeopgang, loungeområde med pejs, stue, bibliotek og et køkken-alrum med udgang til stor terrasse med pergola og udhæng. I forældreafdelingen blev et soveværelse, træningsrum, walk-in closet, toilet og badeværelse, samt en lille overdækket terrasse.

Et stort og spændende arkitekttegnet hus med eksklusive materialer, samt mange specielle detaljer, der stillede store krav til planlægningen, koordineringen og udførelse af byggeriet. Byggeriet blev udført som en hovedentreprise i tæt samarbejde med bygherre. Låsby Byg stod for jord-, beton-, mure- og tømreentreprisen samt koordinering og planlægning af byggeriet.  Byggeriet blev afleveret til en meget tilfreds bygherre.   

Byggeriets størrelse
500 m2

Leveringsår
2018