Om os

Låsby Byg - Vi bygger kvalitet

Låsby Byg blev grundlagt i 1973, og siden da har vi haft det gode håndværk og den positive kundeoplevelse i fokus. 

Der er sket meget for Låsby Byg de sidste 45 år. Vi er gået fra 2 til 20 medarbejdere, der allesammen har hver deres speciale. Det gør at vi kan favne bredt når det kommer til faglige kompetencer. 

Vi er eksperter i industribyggeri, men vi har også stor erfaring med udstillingsbyggeri, halbyggeri, husbyggerierhvervsbyggeri og alle former for renoveringsopgaver

 

Direktør Mogens Zippor Leth Andersen

Mogens Zippor Leth Andersen, Direktør Låsby Byg

Mogens har altid haft Låsby Byg tæt inde på livet, da det var hans far, Aage Leth Andersen, der i sin tid startede firmaet 1973. I 2007 gik Mogens i lærer som murer ved Låsby Byg. Han blev udlært murersvend med bronzemedalje 2010, og derefter tildelt en sølvmedalje for godt udført håndværk af Dansk Industri og Håndværks Medaljefond i Østjylland. Derefter arbejdede han i en kort periode som murer i Låsby Byg. 

For at opkvalificere sig til at overtage sin fars virksomhed, tog han herefter en uddannelse til bygningskonstruktør, som han færdiggjorde i 2015. Derfra drev han i samarbejde med sin far, Aage Leth Andersen, Låsby Byg. I januar 2018 overtog han officielt direktørstillingen efter et glidende generationsskifte. I det daglige arbejde har han stor gavn af sine erfaringer som både håndværker og byggeleder. 

Privat er han gift med Lise, som også er en del af Låsby Byg. Parret er bosiddende i Galten-Skovby med deres to børn.