Kommunalt byggeri

Hos Låsby Byg har vi  erfaring med kommunalt byggeri, hvor vi typisk står for en hovedentreprise eller fagentreprise i samarbejde med en kommunal bygherre. Et typisk kommunalt byggeri kan være nybyg, renovering eller tilbygning af institutioner, halbyggeri eller skolebyggeri. 

Vi kan varetage arbejdsopgaver i de midt og østjyske kommuner, så som Skanderborg kommune, Silkeborg kommune, Favrskov kommune og Aarhus kommune.

I Låsby Byg A/S går vi op i miljøet og bæredygtighed, når vi bygger jer.  Vi gennemtænker byggeprocessen og skeler til miljø, kvalitet og pris i byggeriet. På denne vis undgår vi fejl, unødvendig kørsel og vi får bestilt de bedste materialer i de rette mængder til det rette tidspunkt for jer. Kort sagt, vi gør vores byggeproces bærerdygtigt.   

Har Jeres kommune et byggeprojekt I ønsker vi skal se nærmere på så tøv ikke med at kontakte os. 

Hos Låsby Byg ser vi kommunalt byggeri som en mulighed for at skabe bæredygtige rammer, der kan styrke borgernes fællesskab. Vores vision hos Låsby Byg er at skabe disse rammer med miljøet i fokus – dette skal ske gennem genanvendelse, brug af bæredygtige materialer og en bevidsthed hos alle involveret, om at miljøet skal prioriteres højt. 

 

Et andet fokuspunkt, der ligger os på sinde, når vi bygger er at skabe et godt og bæredygtigt indeklima, der fordrer en produktiv og ikke mindst sund hverdag for alle. Et godt indeklima er essentielt for, at både borgere og kommunalt ansatte kan trives. Et godt indeklima skabes ikke kun ved at vælge de rette materialer, det gælder ligeledes om at udnytte de tilgængelige kvadratmeter på bedst mulig vis, så brugeren får de optimale forhold til bruge rummet som det nu end er tiltænkt.

Mogens Zippor Leth Andersen

Direktør

Ring på 22 19 59 40
Mail: mla@laasbybyg.dk

VORES kommunalt byggeri projekter