Erhvervsbyggeri

Vi skaber de bedste rammer for dit erhvervsbyggeri

Et erhvervsbyggeri kan bestå af mange forskellige ting.

Hos Låsby Byg ApS har vi stor erfaring indenfor erhvervsbyggerier og gennem tiden, har vi hjulpet både små og store virksomheder med at opføre mange forskellige typer af erhvervsbyggerier.

Så overvejer du at opføre et nyt og moderne erhvervsbyggeri? Så tag fat i os. Vi hjælper dig på vej, og får dit byggeprojekt sat ordentlig i søen.

Et nyopført erhvervsbygning kan tage sig ud i mange former. Det kan således både være et kontor, et vandværk, en lagerhal eller et værksted.

Hos Låsby Byg har vi mere end 40 års erfaring i at opføre erhvervsbyggerier, der er både moderne og fremtidssikret.

Alle typer entrepriser

Vi er eksperter inden for hoved-, fag- og totalentreprise og har kompetente håndværkere inden for alle fag. Desuden har vi et bredt samarbejde med en række dygtige underleverandører, hvis kvalitetsarbejde vi til enhver tid kan stå inde for. 

Hvis I vælger Låsby Byg til at står for jeres totalentreprise i forbindelse med et nyt erhvervsbyggeri, varetager vi kontakten med alle underleverandører i hele processen. 

Om det er et lille eller et stort projekt, så vil vi altid sørge for, at I får kvalitetssikrede løsninger. Det betyder også, at I får kreative løsninger af høj håndværksmæssig kvalitet.

LEAN projektstyring

Projektstyring med ms-projekt og dialogmøder med underentreprenører og egenproduktion, som udarbejdes til uge og månedsplan.

Vi arbejder med LEAN principper for at opnå de bedst mulige forudsætninger for projektet.

Vi har kontakterne

Stor erfaring med diverse elementleverandører om det er beton, sandwich paneler eller trækassetter,

Gode faste samarbejdspartnere, som sikre den gode dialog på tværs af faggrænser, er med til at højne kvaliteten.

Priser med hold i

Beregning af udbudssager i EG Kalk og egne erfaringstal, for at opnå de mest konkurrence dygtige priser