Om Låsby Byg

Låsby Byg A/S er en dansk byggevirksomhed med stor erfaring i byggebranchen. Vi er en virksomhed, som i mere end 40 år har beskæftiget sig professionelt med hovedentreprise, totalentreprise samt fagentreprise for en lang række danske virksomheder, privatpersoner, foreninger samt institutioner – særligt i en stor del af det Østjyske.

Kvalitetsbevidst og erfarent byggefirma
Låsby Byg A/S er det helt rette valg for dig, som ønsker at gøre brug af et erfarent og ikke mindst kvalitetsbevidst dansk byggefirma, der lægger stor vægt på at sikre, at du som kunde får en god service samt et godt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet lavet.

Vi benytter til alle tænkelige opgaver altid kun gode og solide kvalitetsmaterialer, så du som kunde er stensikker på at få et godt og veludført stykke arbejde lavet, som du kan få glæde af i mange år frem.

God og professionel rådgivning
Uanset om der måtte være tale om et større eller mindre byggeprojekt, kan det for dig som bygherre altid være en rigtig god idé, at du sørger for at rådføre dig med en dygtig og erfaren fagmand, som vil være i stand til at kunne yde god og professionel rådgivning, således du er stensikker på, at du opnår det bedste og mest ønskværdige resultat, der lever op til dine ønsker og behov.

Kontakt os i dag
Er du interesseret i at komme i dialog med et erfarent og professionelt byggefirma, der kan give dig en hjælpende hånd med dit byggeprojekt, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til Låsby Byg A/S for at få mere at vide om, hvordan vi kan give dig en hånd med din opgave. Ring i dag på 86 94 30 66 og få en uforpligtende dialog med os om hvordan vi kan løse din opgave.